Bokmässoprat

28.11.2015 kl. 18:30

 

För den som missde bokmässans Ratata-programpunkt finns lördagens bloggprat också i poddformat. Jag, Nanó, Julia och Malin pratar blogg och fiktivt skrivande. 

Podden hittas här. Jag berättade bland annat om Ronja Salmis Ystäväni hevonen-bloggbok, en roman som skrevs i samråd med bloggläsarna. Insåg till min glädje att också den finns vid ÅAs bibliotek. Kom ihåg att kolla in också finsk skönlitteratur där, det går att skaffa ett lånekort även om man inte studerar. Upplever att köerna vid stadsbiblioteket ofta är långa och är på plats 218 för att få Katja Kettus Yöperhonen. Som tydligen också ÅAB har nu. Bäst att sätta in en reservering och hamna på plats tre vid ÅAB istället. 

Däremot har jag två färska Augustprisvinnare hemma och en färsk Finlandiavinnare i mina händer vilken dag som helst i decemebr eller januari. Alla mina förhandsfavoriter vann i år och det känns som om jag har så många bra romaner som bara väntar på mig nu. 

 

Satu Laukkanen
Kommentarer (1)
Yay! Du borde ha en navigationspanel-modul högst upp nu om du loggar in :)
Nanó30.11.15 kl. 02:00

 

Satu.
Satumainen.
Sagolik.

Bibliotekarie.

Bloggar om böcker,
skrivande och samboliv,
men också om det som
inte borde vara tabu. 

Skriver fiktion om saker
där tillsynes ingenting händer,
men mycket känns. 

Den tjusiga ponnyn heter
Ce-Linn Horzewski.

Åbo.


 

Lästa böcker 2017:
9 stycken

 

Zinaida Lindén: Valenciana
David Lagercrantz: Det som inte dödar oss
 Geoff Kinney: En dagbok till alla mina fans: Satsa allt!
Siri Kolu: Me Rosvolat (ljudbok)
Christel Sundqvist: Vonne och Marie
Lars KeplerKaninjägaren
Maria Antas: Hår
Johannes AnyuruDe kommer att drunkna i sina mödrars tårar
Hannah LutzVildsvin

Läser just nu:


Kristina OhlssonMysteriet på Hester Hill
Amanda SvenssonAllt det där jag sa till dig var sant
 

 

 

Publikationer


Häcken (novell i Kontur 1/2015)

Vi varandra (Mörnenovell, 2015)

Fönstertvätt (Novell i Där ljuset faller som vackrast, Scriptum, 2015)

 

Populära inlägg

 

Tvåsamhet

Feministlistan revisited

Det här tänkte jag om feminismen innan jag själv började inse att jag nog var en del av den

En students tankar om sparkrav vid universitetsbibliotek

Bokmässoprat

Våldtäktskulturen

Väggen i slutet av tunneln eller bekännelser av en n:te årets studerande eller bekännelser av en duktig flicka